BAMBU DIVERS
Droomvakantie? Duikvakantie? Bezoek ons op Bali in Indonesië, op het eiland van de Goden en van de duizend tempels. Duik met ons en raak enthousiast over de kunst en cultuur van Bali met zijn mooie stranden, groene heuvels, rijstvelden en vulkanen.

Het eiland Bali, ten oosten van Java, meet bijna 5.500 vierkante kilometer en biedt veel bezienswaardigheden en activiteiten. Het maakt niet uit of je wilt duiken, snorkelen of gewoon relaxen, Pondok Bambu Sea Side Bungalows en ons duikcentrum Bambu Divers zijn ideaal om aan uw wensen te voldoen.

Ons mooie huisrif en de top van de Indonesische duikstekken zoals, Gili Mimpang, Gili Tepekong, Blue Lagoon, Liberty wrak in Tulamben, Amed, Nusa Penida en nog veel meer locaties, zullen u met enthousiasme vervullen. Grote riffen met prachtig koraal, manta's, haaien en mola mola's (zon / maanvis) en natuurlijk één van de beste duikgebieden voor naaktslakken en alle andere vormen van macro leven. Fotografen krijgen waar voor hun geld, onder en boven water. Duiken rondom Bali betekent duiken op een aantal van de beste duikplekken ter wereld.

U vindt Bambu Divers in Candi Dasa, Oost-Bali het middelpunt van alle bekende duiklocaties van Bali bij Pondok Bambu Seaside Bungalows.

Adres :
Jalan Raya Candidasa
80871 Bali, Indonesia